Хапче за мускулна маса

Posted by ivan 30/11/2019 0 Коментари

Съществува ли такова? 
Възможно ли е с едно хапче да се качат килограми?
Краткият отговор е НЕ!
НЯМА такова хапче измислено на света което да качва мускулна маса от нищо! Мускулна маса се се качва САМО и ЕДИНСТВЕНО с правилно хранене и тренировки! Друг начин НЯМА! 
Само с хапче няма да стане! 
Много хора очакват с хапче да качат мускули, "ама ако може без да тренират" :) и "като ги качат да не свалят" :) @?!@??
Много ми се иска да можем да им предложим такова вълшебство, но истината е че не сме магьосници и няма как да направим такова нещо. Всъщност никой не може!
Да знам, че по зали и мазета се подвизават разни фитнес гурута които са бивши спортисти ама много бивши..... и те тия хора разказват легенди за хапчета дето ги купуваш за 20 кинта и е ставаш гигант за 3 дена, направо трошиш мивки и къртиш плочки.
Нема лабаво, "пиеш и растеж кат гъба" А ако си биеш някой "шприц" малей, мистър Олимпия ряпа да яде!!! Много хора се хващат на тая въдица колкото и невероятно да звучи! После естествено остават разочаровани, в много случай ако качат нещо то е за сметка на задържана в тялото вода а като спрат "вълшебните хапчета" водата си отива и те са на изходна позиция в депресия. 

Защо продават толкова много хапчета за качване на мускули?
Защото искате да ги купувате – за това!

Истината е че има хранителни добавки и химия (2 много различни неща) които стимулират натрупването на мускулна маса. 
НО те не качват килограми сами по себе ей така от въздуха, без да ядеш и без да тренираш. Няма как да стане!
Ще го кажа така: за да изградиш една къща ти трябват строителни материали, тухли, цимент, дъски. греди, камъни и др. Колкото и добър и сръчен майстор да имаш, колкото и бързо да работи той, без материали къща не може да построи! Същото е и с тялото, колкото и да го стимулирате с хапчета, добавки, тренировки, ако не се храните достатъчно и правилно - няма как да качите мускулна маса!

Надявам се всички до тук ме разбраха че за да качите килограми и мускулна маса трябва да си набавяте достатъчни по количество и качество хранителни вещества.
Има 2 начина за набавяне на тези хранителни вещества:
1 - ви начин научете се да се храните правилно, смятайте си макро нутриентите и калориите които приемате и резултатите ще дойдат с времето! - Труден начин, който ви съветвам да изберете.
2 - ри начин  който е подходящ за начинаещи които имат нужда да дръпнат по-бързо в началото - ВЗЕМЕТЕ СИ МАС ГЕЙНЕР И ГО ПИЙТЕ ПРАВИЛНО И РЕДОВНО. Ако е добър гейнера то той е направен в правилното съотношение  на хранителните вещества така че ако пиете точната за вас доза да качите лесно килограми. 
Това ще ви помогне да изградите по-лесно правилен начин на хранене, ще ви даде бърз старт, и ще ви помогне да преборите отчаянието че не можете да качите килограми а сте пробвали какво ли не! След това пак се научете да се храните правилно за да можете да задържите това което сте постигнали и да го доразвиете!