Креатин

Креатинът е вещество подобно на аминокиселините, което естествено се намира в мускулните клетки. То се произвежда в нашето тяло от комбинацията от 3 аминокиселини - глицин, аргинин и метионин. Креатинът е молекула в енергийната система (креатин фосфат), чрез която може бързо да се произведе енергия(ATP). По този начин се подобрява производителността и неврозащитните свойства на организма. Креатинът участва и в няколко клетъчни процеса, които водят до увеличаване на мускулната маса и сила, както и до по-бързо възстановяване.
Около 95% от креатина на организма се съхранява в мускулите под формата на креатин фосфат. Другите 5% се съхраняват в мозъка, бъбреците и черния дроб. Няколко фактора влияят на нивата на креатин в тялото ви - прием на месо, упражнения, количество мускулна маса и нива на хормони като тестостерон и инсулино подобен фактор на растежа IGF-1.
С приемането на креатин под формата на хранителна добавка можете значително да увеличавате запасите на тялото си, както и да имате повече сила и енергия.

Показване:
Подреждане по:

3CM Pro три-креатин малат за сила и маса

Нова по-ефективна форма на креатин без подпухнал вид и задържана вода, но с повече сила, енергия и и..

80.00 лв.

100% Креатин за Сила и издръжливост - 500 гр

За повече сила, енергия и по-добро възстановяване!Креатинът - най-ефективната и същевременно най-под..

80.00 лв.