Течен Л-карнитин + Хром за контрол на апетита към сладко

Течен Л-карнитин + Хром за контрол на апетита към сладкоИновативна формула, която ускорява топенето на мазнини и потиска апетита за сладко!


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА L-CARNITINE+CHROME? 


Л- карнитин + хром на Фит Фактор Нутришън е продукт подпомогащ усилията Ви за по-бързото постигане на здраво и красиво тяло!  Процесът на отслабване е максимално улеснен без необходимост от гладуване и изтощителни диети.

Л-карнитин + хром съдържа най-чистата и най-силна форма на бързо усвояем Л-карнитин предлаган на пазара. Благодарение на активните съставки, които са под формата на течен концентрат, продукта е с по-бързо и по-ефективно действие.

Добавеният Хром е ключов елемент в регулацията на нивото на кръвната захар, който на по-следващ етап намалява желанието за прием на сладки храни.

Л-карнитин е безопасна и натурална аминокиселина, която играе съществена роля за изгарянето на мазнините и използването им за енергия в човешкото тяло. Доказано е, че Л-карнитина подпомага работата на сърдечносъдовата система и редуцира натрупването на млечна киселина в мускулите, като по този начин забавя настъпването на умората и намалява мускулната треска.


КАКВА ПОЛЗА ЩЕ ИМАМ ОТ ПРИЕМА  НА  L-CARNITINE+CHROME? 

  ще повиши преноса на кислород до мускулите и ще ви осигури енергия

  ще намали травмите в мускулите ви след тренировка и болката от мускулната треска

   ще ускори изгарянето на мазнини

  ще ви помогне да намалите апетита към сладкото

  ще забави настъпването на умората

Може би в момента не вярваш, че това е възможно да се случи, но почакай! Резултатите могат да надминат твоите очаквания!

 


Колко време трябва да приемам Л-карнитин с хром ?

Препоръчваме употребата за Л-карнитин с хром  в продължение на 30 дни по 30 мл на ден. Поради способността на Л-карнитина да се натрупва в организма, ние препоръчваме на всеки 30 дни да правите почивка от 7 дни, след което може да продължите до постигане на желаните резултати!

 

Кога мога да очаквам резултати?

Както при всеки продукт за отслабване, резултатите за всеки човек са индивидуални. Резултатите зависят от вашето тегло и това до колко добре се придържате към препоръчителната дневна доза. В комбинация със здравословна и балансирана диета и редовни упражнения , резултати може да очаквате след първата седмица. Ако не можете да видите резултатите веднага, не се отказвайте - постоянството може да бъде всичко, от което се нуждаете!

Все пак имайте в предвид,че продукта не е магически. Когато се използва правилно, може да служи като чудесен съпровод на вашия активен и здравословен начин на живот.

 

Колко опаковки да взема?

Много от първите ни клиенти са склонни да купуват само една бутилка, но виждайки резултата почти винаги се връщат до постигане на желаните резултати. Препоръчваме за първи път да изпробвате действието на продукта в продължение на 1 месец.

 

Как да приемам Л-карнитин с хром?

Приемайте посредством мерителна капачка – 15 мл сутрин на гладно и 15 мл след обяд. Препоръчително е между двата приема да има 6 часа разлика. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза - тя няма да работи по-бързо.

 

Има ли странични ефекти и нежелани реакции?

Л-карнитинът с хром е комбинация от от естествени съставки, така че няма известни странични ефекти.

 

Колко килограма ще сваля?

Това никой не може да каже със сигурност - всеки човек е индивидуален и резултатите са различни. 


  Моля имайте в предвид, че нормалното, нестресово за организма сваляне е от 2 до 4 кг на месец! Кантара НЕ е най-вярното мерило! Ако сте започнали да тренирате скоро, е възможно да изгорите известно количество мазнини, но да качите малко мускулна маса. Тоест, като килограми да останете същите, но визията в огледалото и обиколките при измерване са коренно различни! Едно стегнато тяло на килограми може да е същото, като едно такова с мазнини, НО визията е мнооого различна. Така, че стремете се към по-добрата визия а не към самоцелно сваляне на килограми!


А сега не губете повече време, и не пропускайте вашият шанс! Много други хора вече успяха да се справят с неконтролируемия апетит към сладки храни и постигнаха резултатите ,които очакваха! И вие можете! Лесно е!

Стартирайте вашата промяна, като поръчате през сайта или на телефон: 

Опаковка 500мл.

Цена 29лв

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Препоръчителна употреба: пъти дневно по 15мл.

В тренировъчен ден: Приемайте 30 минути преди тренировка и между храненията.

В нетренировъчен ден: между храненията.

Течен Л-карнитин + Хром 500мл :

 

  Потиска апетита за сладко

  Засилва метаболизма 

  Намалява излишните телесни мазнини 

  Забавя настъпването на умора

  Осигурява енергия

  Регулира нивата на кръвната захар

  Бързо и ефективно действие  

 

  • Производител: Fit Factor Nutrition
  • Модел: LCCH
  • Наличност: В наличност
  • 29.00 лв.

we_love_fit_factor